En ekte superhelt

Benedict Cumberbatch reddet en syklist fra fire ranere.

BENEDICT CUMBERBATCH viste tidligere i sommer at han er en ekte superhelt. Stjernen, som er mest kjent for rollene sine I Sherlock og Marvel’s Doctor Strange, grep inn da han så en syklist bli angrepet av fire ranere i London. Han dro dem vekk fra syklisten, og forsvarte seg med den slags ferdigheter bare en skuespiller som spilte en superhelt kan vise.


Jeremy Renner brakk begge armene under filminnspilling

JEREMY RENNER brakk begge armene da han gjorde et stunt på den tredje produksjonsdagen av Tag. Innspillingen fort satte imidlertid og funksjonelle armer ble gjenskapt i CGI.
Tag er basert på en sann historie om en gruppe venner som en gang i måneden har møttes for å leke sisten.
Tradisjonen har pågått siden de var barn, og vennene tar del i latterlige stunts for å unngå å bli ”sisten”. Filmen hadde amerikansk premiere 18. juni.

 

 

Nå kommer nyinnspilling av Papillon

Originalen er en ekte 70-tallsklassiker med Steve McQueen og Dustin Hoffman som fanger i en djevelsk leir ute i den søramerikanske jungelen.

DETTEEREN realitetsbasert historie om franske Henri Charrière (Charlie Hunnam), som i 1931 ble dømt til livstidsstraff for mord, en forbrytelse han aldri innrømmet. Han ble sendt til en fengselskoloni i fransk Guyana hvor han ble kjent med falskmynteren Louis Dega (Rami Malek). Deres forsøk på å flykte fra den beryktede Djeveløya ble fortalt i en bok som Charrière skrev i 1969. Fire år senere kom filmen Papillon med Steve McQueen i spissenog
Dustin Hoffman som Dega. Nyinnspillingen er regissert av danske Michael Noer som tidligere har laget fengselsdramaet Rog krimfilmen Nordvest.


Tarantino er i gang med Once Upon a Time in Hollywood

Innspillingen som er Tarantinos største filmprosjekt starter nå i sommer, med premiere neste sommer.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD er en Pulp Fiction-aktig reise tilbake til California i 1969 og inkluderer blant annet mordet på Sharon Tate begått av Manson-familien. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt leder an i ensemblet som en skuespiller og en stuntmann. Andre store navn er Al Pacino, Margot Robbie, Kurt Russell, Burt Reynolds, og Dakota Fanning. Som de fleste etablerte regissører har Tarantino en gruppe av skuespillere han vanligvis bruker i sine filmer. I tilfelle av Once Upon a Time in Hollywood har Tarantino veteraner som Michael Madsen og Tim Roth i diverse roller. Et samarbeid som går tilbake til debutfilmen Reservoir Dogs.