Lady Gaga får skryt

POPDIVA LADY GAGA får skryt for at hun gjør en troverdig rolle i Astar is Born hvor hun spiller mot Bradley Cooper. Til tross for innsatsen var det likevel flere kritikere på film festivalen i Venezia som mente at filmen var en unødvendig remake av en gammel Hollywood-klassiker. Kritikken går på at den ikke tilfører noe nytt som vi ikke allerede har sett i tidligere filmatiseringer med henholdsvis Janet Gaynor, Judy Garland og Barbra Streisand i rollen

 


Orson Welles´ tapte film The Other Side of the Wind på kino

I 1970 BEGYNTEden legendariske regissøren Orson Welles ( Citizen Kane, Othello, The Magnificent Ambersons, Touch of Evil ) å filme det som til slutt skulle bli hans endelige filmopus med en rollebesetning full av Hollywood-legender, inkludert John Huston, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg og Welles partner i sine senere år, Oja Kodar.

Grunnet økonomiske problemer strakte produksjonen seg over flere år og ble aldri fullført. Mer enn tusen ruller med filmnegativer støvet ned i et hvelv i Paris frem til mars 2017. Produsentene Frank Marshall (som fungerte som Welles produksjonsleder under den opprinnelige filmingen) og Filip Jan Rymsza har nå fullført filmen som får amerikansk premiere 2. november.


Dwayne Johnson blir Hawaii-konge

ROBERT ZEMECKIS( Back to the Future, Forrest Gump ) blir å finne i
registolen når innspillingen av The King starter. The King beskrives som en megaproduksjon hvor Dwayne Johnson får leve ut sin livslange drøm om å spille den hawaiiske kong Kamehameha. Manuset er skrevet av Braveheart manusforfatter Randall Wallace. Kong Kamehameha var den første til å forene de krigende hawaiiske øyene. Innspillingen starter i 2020.


Bakom filmen

Martin Sundland
YRKE: Filmprodusent
AKTUELL med den norske
kioskvelteren Skjelvet.

To ting du ikke klarer deg uten i hverdagen?
Minimum ett stort filmprosjekt og gode kollegaer.

Hvilken bok har betydd mest for deg?
Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 av Torill Thorstad Hauger.

Hva er det beste med jobben din?
At norske filmfolk har blitt så dyktige at nå er det bare fantasien som setter grenser for hva vi kan lage av film i Norge.

Hva har opprørt deg mest i det siste?
Det gode været sist helg.

Din største musikkopplevelse?
Miles Davis på Sardines i 1987.

Hva var bedre før?
Jeg savner videobutikkene.

Hvem har du lyst til å rette en spesiell takk til?
Nok en gang John Andreas Andersen som hadde regi på Skjelvet.

Hva er hemmeligheten bak suksess?
Man må prøve å omgås de aller flinkeste folka og jobbe hardt. Og ”bra nok” er sjelden et lurt sted å gi seg.