STEPHEN KING-filmatiseringer er i skuddet for tiden. Takket være den vanvittig populære It: Chapte 1 , har det blitt litt av en King
renessanse de siste månedene med studioer som spekulerer i alt som med forfatterens navn kan klebes til. Et av prosjektene som snart kommer på kinolerretet, er en ny filmatisering av den populære King-boken ”Pet Sematary” med Jason Clarke i hovedrollen. Og ifølge de som har sett klipp fra filmen har fansen til horrorforfatteren noe å glede seg til, i følge IndieWire.

Dette er ikke første gang at ”Pet Sematary” har blitt filmatisert for det store lerretet. I 1989 gjorde filmskaperen Mary Lambert sitt beste for å bringe Stephen Kings bok til lerret. I de nye filmatiseringen er det Kevin Kölsch og Dennis Widmeyer som står for regien. Filmen får premiere i april 2019.