STEPHANIE (Anna Kendrick) er matblogger og supermamma. Hun oppfyller alle klisjeene til dagens bloggmammaer; Et tilsynelatende perfekt ytre og en person som har full kontroll over livet – og den første til å melde seg når det skal leveres kaker til tilstelninger på skolen. Youtubekanalen hennes, nesten uten seere, er hennes livline til den virkelige verden.

Under den perfekte overflaten lever hun derimot et riktig så kjedelig og ensomt liv. Men det er bare til hun, gjennom sønnens klasse, blir kjent med en av de andre mødrene – den stilige og selvsikre og ikke minst kyniske Emily (Blake Lively). Det tar ikke lang tid før Stephanie er hennes trofaste bestevenn. Så plutselig forsvinner Emily.

Politiets etterforskning står i stampe. Stephanie bestemmer seg for å undersøke sannheten om Emilys tilsynelatende perfekte liv. Hun tar seg inn i huset til Emily og familien og finner spor som fører mot en ubehagelig sannhet.

Anna Kendrick og Blake Lively er begge en fryd å oppleve selv om A Simple Favor er litt for ”over the top”. Filmskaperen overlesser filmen verbalt i stedet for å la bildene snakke for seg. Til tross for filmens mange humoristiske innslag lykkes ikke Paul Feig helt denne gangen.

USA 2018
REGI: Paul Feig
MED: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini, Ruper Friend
PREMIERE: 16.11.2018